Hypoxikuckó - Budapest

Hypoxi training

Próbáld ki Te is!
Az első alkalom INGYENES!

HypoxiTrainer gépben edzést végző fiatal, vidám nő
HypoxiTrainer gépben edzést végző fiatal, vidám nő hüvelykujját felfelé mutatja

Mi is a Hypoxi training?

A hypoxi egy alacsony nyomású kapszulában végzett zsírégető biciklizés, amelynek során a hatás csak az alsótestre és a hasra (úszógumi) koncentrálódik. Ezáltal a mell mérete nem csökken!

Hogyan zajlik a kezelés?

A hypoxi trénerben végzett vákuumszívás hatására a vér az izomból a zsírsejtek közé jut és a biciklizés hatására a vérkeringés még több zsírsejtet tud elszállítani és elégetni.

A tréning kezdése után 1,5 perc múlva beindulnak a zsírégető folyamatok.

Mivel a tréning során a has, far, comb területén a bőrfelszín hőmérséklete felmelegszik így a tréning után 8 órán keresztül még tart az utó zsírégetés. Ami szinte páratlan a maga nemében.

FONTOS!

A tréning előtt nem szabad sportolni, mivel az edzés hatására megfeszesedett izmokból a vákuum kevesebb vért képes kiszívni a zsírsejtek közé. A tréning utáni sport hatására az anyagcsere a problémás területű részekről az előnyös hajlamú részekre (felsőtest) helyezi a zsírégetést így csökken az alsótestre ható folyamat, ezért a tréning után sem szabad sportolni.

A kezelés eredményességét természetesen fokozhatjuk diétával (magas zsírtartalmú ételek és túlzott szénhidrátbevitel kerülésével) és nagyon fontos a megfelelő mértékű folyadékbevitel (napi 2-3 liter víz).

Öltözet, ami a kezeléshez szükséges:

  • kényelmes póló,sportmelltartó
  • csak bugyi, nagrág nem kell, sportcipő

Tapasztalatok

Ellenjavallatok