Hypoxikuckó - Budapest

Kavitációs zsírbontás

Amennyiben gyors és hatékony zsírbontást szeretnél, akkor a kavitációs kezelés Neked is megoldást jelenthet!

Kavitációs zsírbontó kezelés alatt páciens hasa kezelve

Miért jó a kavitációs zsírlebontás?

Ez a zsírbontó módszer sebészeti beavatkozás nélkül képes a zsírpárnák végleges bontására. A kavitációs kezelés során alkalmanként 2-3 centiméter zsír is “leolvadhat” a has, csípő, comb, lovaglónadrág, fenék, vagy a felkar területén felhalmozódott és lerakódott “makacs” zsírfeleslegből.
A megfelelő frekvenciájú (40.000 Hz-es) ultrahangrezgések hatására a zsírsejtek fala felbomlik, tartalmuk a sejt közötti térbe folyik, majd a természetes salaktalanító folyamatok során néhány nap alatt távozik a testből. Ahol elpusztulnak a zsírsejtek, ott újak nem képződnek, vagyis a fogyás tartós és nincs visszahízás mivel zsírsejtjeink száma életünk során adott számú és nem szaporodik, vagyis nem termelődik újból. A kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével fejti ki hatását. A zsírbontás a zsírsejtek hatékony roncsolása által jön létre a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül. A kezelést követően – annak részeként , a szintén fájdalommentes gépi nyirokmasszázst ajánlott végrehajtani, mely segíti a feloldott zsírszövet gyors eliminációját.

Ellenjavallatok

FONTOS!

A kezelés eredményességét természetesen fokozhatjuk diétával (magas zsírtartalmú ételek és túlzott szénhidrátbevitel kerülésével) és nagyon fontos a megfelelő mértékű folyadékbevitel (napi 2-3 liter víz).