Hypoxikuckó - Budapest

NARL-Ultrahangos zsírbontás

Szabadulj meg a zsigeri zsíroktól!

A női test középső része a rajz nyilaival a has számára zsírbontás és cellulit eltávolítás céljából
NARL ultrahangos zsírbontó kezelést kapott nőről két kép előtte és utána

Lapos has kúra?

A japánok már tudják, hogyan! Az új lapos has kúra neve: NARL (Noradrenalin release). Ez a négy betű egy speciális ultrahangos zsírbontó kezelést takar, mely 5 héten át, heti 2 x 20 percig tart. A kezelést követően kell egy kis aktív mozgás, ami falja a zsírsejteket. A „csoda” lényege, hogy nem az eddigi módszerekhez hasonlóan a zsírszöveteket roncsolja, hanem serkenti a szervezet noradrenalin hormon termelését, ami mint a rakéta, beindítja a zsírégető folyamatokat. Ez a lapos has kúra: a zsigeri zsírokat is égeti!

Valószínűleg Te is tudtad, hogy nem csak a bőrfelszín alatt keletkezik zsír a túlsúly során, hanem a pl. a hasüregben is, ami közel sem esztétikai probléma, hiszen növeli pl. a szív- érrendszerei megbetegedések kialakulásának esélyét is. A NARL technológia ennek a bontására is képes! Helyileg célzott zsírbontás is lehetséges, pl. csak a kellemetlenül nagy pocakot, vagy a túlzottan vastag combokat „faraghatjuk” ismét csinosra. A japán kutatók alaposan górcső alá vették a NARL technológiát, és az 5 éves fejlesztés után a mellékhatások vizsgálatára is sor került. 23 féle fontos vérösszetevőt vizsgáltak, semmilyen káros mellékhatást nem tapasztaltak. A klinikai tesztek során pedig az is bebizonyosodott, hogy – a megfelelő életmód mellett – tartós, maradandó fogyás érhető el a NARL módszerrel.

A NARL lapos has kúra, így el is indult világhódító körútjára, NARL őrület van már nem csak Japánban, hanem Spanyolországban, Franciaországban, Brazíliában, sőt mostmár Magyarországon is.

Gyere el Hozzánk, és ismerd meg ezt új forradalmi technológiát! 🙂

FONTOS!

A kezelés eredményességét természetesen fokozhatjuk diétával (magas zsírtartalmú ételek és túlzott szénhidrátbevitel kerülésével) és nagyon fontos a megfelelő mértékű folyadékbevitel (napi 2-3 liter víz).