Hypoxikuckó - Budapest

VacuStep

Igazi áttörést ígér az alakformálásban!

VacuStep gép előtt álló fiatal nő, nyirokkeringést bemutató ábrasor
VacuStep gépben edzést végző vidám, fiatal nő

Mi is az a VacuStep?

A VacuStep készülék egy vákuumkamrába helyezett elliptikus lépegető gép, melyben derékig zárt térben (vákuumban) dolgoznak a lábak és a test alsó része.

A szépítő korrekciót oly módon végzi el, hogy pozitív befolyást gyakorol a problémás (cellulitiszes) zónákra, mint pl. a has, a fenék, a csípő és a felső comb. Egyedül diéta vagy rendszeres fitness tréning után az alakproblémák gyakran megmaradnak. A mozgás sajátosságának köszönhetően, nem csak zsírégetés történik, hanem gyönyörűen karcsúsítja a combokat, és feszesíti a popsit! Folyamatos VacuStep használat mellett a zsír leépül, a narancsbőr fokozatosan eltűnik, a bőr feszes, üde és szép lesz.

Hogyan zajlik a kezelés?

A csökkentett légnyomású térben (vákuumban) csökken a combra, hasra nehezedő nyomás, az izmok könnyebben intenzívebben dolgoznak.

A zsírszövetek vérellátása fokozódik, a nyirokutak kitisztulnak, a salakanyagok kioldódnak, a kalóriaégetés fokozódik, az emésztés is javul.

A nagyfokú zsírégetés által szükségszerűen térfogatcsökkenés lép fel.

FONTOS!

A kezelés eredményességét természetesen fokozhatjuk diétával (magas zsírtartalmú ételek és túlzott szénhidrátbevitel kerülésével) és nagyon fontos a megfelelő mértékű folyadékbevitel (napi 2-3 liter víz).

Öltözet, ami a kezeléshez szükséges:

  • kényelmes póló,sportmelltartó
  • csak bugyi, nagrág nem kell, sportcipő

Tapasztalatok

Ellenjavallatok