Hypoxikuckó - Budapest

Dr. Life hullámmasszázs

"Hullámmasszázs tudatos használata, védőoltás az érrendszeri megbetegedések ellen."

Dr. Life hullámmasszázs kezelést kapó vidám nő fekszik az ágyon
Fiatal gyönyörű nő fekszik egy gyapjúszöveten, Dr. Life hullámmasszázs után és megérintette a hosszú lábát, sima bőr, fehér háttér

Dr. Life hullámmasszázs

A Dr. Life hullámmasszázs egy nagyon hatékony „gépi nyirokmasszázs”.
A hullámmasszázs tornáztatja az izmokat, az erek falát, fokozza a vérkeringést, és a kötőszövet mikrocirkuláris keringését helyreállítja. A hullámmasszázs készülék elvégzi helyettünk az „izompumpát” ami az egészségesen működő vénáskeringés és nyirokkeringés alapvető feltétele. A nyirokkeringést ötvenszeresre képes gyorsítani. A Dr. Life hullámmasszázs eredményesen orvosol.

A cellulit elleni harcban és a tartós fogyás elérése érdekében használata szinte elengedhetetlen!

"Egészség-Szépség kézben járnak"

Működésének alapja, hogy a testrészekre felhelyezett applikátorokban: kompressziós csizmákban, derékövben, légkamrák vannak, ezek levegővel telnek meg a program(computer) beállítása szerint, kellemes „szorítóhullám” érzése kíséretében masszíroznak a lábfejtől a szív irányában. (Minden Vendég IMÁDJA! 🙂 )

A narancsbőr kialakulásának hátterében összetett okok állnak. A hízás mellett az elsődleges ok a méreganyagok felhalmozódása, valamint a lelassult nyirok és vérkeringés. Nagyon fontos feladat, hogy a narancsbőr eltüntetését, ne csak kívülről (krémekkel) kezeljük, hanem a belső okokat a keringést és a salakanyagok felhalmozódását is megszüntessük. Egyes zsírbontó kezelések csak a zsírsejtekre vannak sok esetben hatással, ráadásul általában azokra, amik nincsenek salakanyaggal megkötve. Ilyen esetben fordul elő az, hogy a vendég „csúnyábbnak-göröngyösebbnek” látja a kezelt testrész, mint kezelés előtt. Ráadásul, ha a lassú nyirokkeringés nem képes elszállítani az összes lebontott zsírt, a többségük visszaépül az eredeti helyére, (esetleg máshova). Ezt, persze NEM akarjuk!

Azonban, ha nem csak rövid ideig látszati megoldásokat szeretnénk elérni, a narancsbőr kezelésében, akkor olyan kezelést kell alkalmazni, mégpedig A HULLÁMMASSZÁZST, ami az alapvető kiváltó okokra van hatással. Ha képesek vagyunk hatékonyan fokozni a vér és nyirokkeringést, elkezdjük elszállítani a méreganyagokat, akkor az egész folyamatot megállíthatjuk, sőt visszafordíthatjuk. Ahogy távoznak a méreganyagok, a szervezet savasodás csökken, beindul a fogyás, a kerületcsökkenés.

A rendszeres hullámmasszázs kezelés, jó hatással van az általános egészségi állapotra, immunrendszerünkre és látványosan csökkenti a narancsbőr képletét is. Mivel a hullámmasszázs a kiváltó okot szünteti meg, nem csak minden korábbinál eredményesebb, de hosszú távú és kényelmes megoldást nyújt a vendégek számára.

A Hullámmasszázs a szövetekből a nyirokfolyadékot, salakanyagot, egyéb kezelés által mobilizált zsírsejteket, visszerekből és nyirokerekből perifériás testrész felől a nyirokcsomók felé terelik és így a vénás keringésbe juttatják, engedik távozni a szervezetből.

Azoknál a vendégeknél, akik hullámmasszázs kezeléssel fejezik be az alakformáló kezeléseiket, sokkal eredményesebb a cellulit javulása, és fogyásuk is gyorsabban következik be. A bőrük esztétikai megjelenése sokat javul, simává, bársonyossá, feszessé válik. Ráadásul kifejezetten jól érzik kezelés közben magukat, a kellemesen erős masszázs hatást nyújtó csizmák, deréköv által előidézett szorításra. Relaxálás, pihenés közben szépülnek, és egészségesebbek lesznek, mert a „Szépség- Egészség, kézben járnak.”

FONTOS!

A kezelés eredményességét természetesen fokozhatjuk diétával (magas zsírtartalmú ételek és túlzott szénhidrátbevitel kerülésével) és nagyon fontos a megfelelő mértékű folyadékbevitel (napi 2-3 liter víz).

Öltözet, ami a kezeléshez szükséges:

  • tiszta pamut póló
  • hosszú cicanadrág
  • váltó zokni

Használata ajánlott

Ellenjavallatok