Hypoxikuckó - Budapest

EMS SlimX

Intenzív zsírbontás és izomépítés egyidőben!

ems-slimx kezelést hajtanak végre egy fiatal nőn

Miért jó az EMS-SlimX?

Az EMS-SLIMX egy olyan nem műtéti alakformáló kontúrkezelés, amely nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses technológiával erőteljes izomösszehúzódásokat idéz elő, ezáltal egyszerre végez intenzív zsírégetést és izomépítést. Egy 30 perces kezelés alatt csaknem 20.000 izomösszehúzódás történik, aminek hatására a kezelt területen erősebb és tónusosabb lesz az izom valamit csökken a zsír.
 

Kiknek ajánljuk?

Bárkinek ajánlott, aki tónusosabb izomzatot szeretne elérni. A kezeléssel a fenék és has területén érhető el a leglátványosabb változás. Az EMS-SLIMX azoknak is kiváló választás lehet, akik rendszeresen sportolnak, de nem tudták elérni csupán a mozgás által a kívánt eredményt. Az EMS-SLIMX kezelés hatékonyságának érdekében ajánlott mellé valamilyen edzésformát is választani és egészséges étrendet követni. Az EMS-SLIMX segítségével sikeresen javítható a terhesség során szétnyílt hasizmok állapota. Fontos kiemelni, hogy az EMS-SLIMX kezelés elsősorban nem egy fogyasztó kezelés. Ezért nagyobb súlyfelesleggel kevésbé lehet látványos eredményt elérni.

Hogyan működik?

A hatásmechanizmus a következő: a készülék az izomszövetek stimulálása révén eléri, hogy azok elkezdjenek zsírt bontani. Ám ehhez az izomnak elegendő energiára van szüksége, ezért elkezdi a szomszédos zsírsejteket bontani, amelyek a kezelés végére fokozatosan eltűnnek. Ezen folyamatok együttes eredménye a tónusosabb és erősebb izomzat a kezelt területeken. Az eljárás biztonságosan, és hatékonyan tonizálja az izmokat, melyet több egymástól független klinikai vizsgálat is bizonyít.

A kezelés folyamata

Egy kezelés körülbelül 30 percig tart. Az optimális eredmény eléréséhez átlagosan 4 kezelés szükséges, 2-3 napos kihagyásokkal. A kezelés után a vendég úgy érezheti magát, mintha egy intenzív edzésen lenne túl, legtöbbször enyhe izomláz is tapasztalható. Az EMS-SLIMX nyugodtan beéíthető bármikor a napirenden belül, nincs szükség utána pihenőidőre. A kezeléseken elért állapot fenntartása érdekében érdemes rendszeresen sportolni, és az EMS-SLIMX kezelést bizonyos időközönként megismételni.