Hypoxikuckó - Budapest

InfraslimX

Eredményes, gyors fogyás, narancsbőrkezelés nálunk itt a Hypoxikuckóban a legújabb, legsokoldalúbb csodagéppel, az InfraslimX-el.

InfraslimX gép belseje
InfraslimX gépben edzést végző nő hátulról

Miért hatékony az InfraslimX?

 Az InfraSlim X fekvő infrabicikli hatékonysága az alakformálásban azért egyedi és kiemelkedő, mert miközben az infrasugarak a bőr alá hatolva a zsírszövetekben beindítják a méregtelenítést és a zsírbontást, valamint fokozzák a vér- és nyirokkeringést, az ezzel egyidejű aktív testmozgás sokszorosára növeli a készülék hatékonyságát. Az infrasugárzásnak köszönhetően a sejtek kiválasztják a felesleges anyagokat, melyek a kiválasztó szerveken keresztül és a verejték útján ürülnek a szervezetből. Az intenzív izommozgás az, ami maximálisra fokozza a folyamat gyorsaságát és eredményességét. Tovább növeli az eredményességet a vákuum technológia alkalmazása, ami köztudottan hozzájárul a felesleges anyagok kiválasztásához, a zsírégetéshez és a letapadt kötőszövetek lazításához, valamint bőrtisztító, bőrfeszesítő hatásának köszönhetően igen látványossá teszi a kezelés eredményét. Mint minden más hasonszőrű gépnél, itt is az edzés hullámmasszázzsal való kiegészítése megoldást jelenthet a hatékonyság fokozására, mivel az támogatja a nyirokfolyadék áramlását, és ez kulcsfontosságú tényező a folyamatban.

Ellenjavallatok

Az InfraslimX extra funkciói:

Oxigénterápia

A kezelés hatékonyságát nagyban növelheti az oxigénterápia, ami sajátos módon serkenti a regenerálódást a szervezetben ezért a sejtek oxigénnel való telítődése gyorsítja a regenerálódást és maximálisra fokozódik a méreganyagkiválasztás.

Kollagénterápia

A kollagénterápia hatására az oxigénellátás fokozódik, a felesleges anyagok kiválasztása felgyorsul, és javul a bőr nedvességfelszívó- és nedvességmegkötő képessége is, ezért az eredménye egy látványosan feszesebb és szebb bőr.

Ózonterápia

Az ózonterápia egy különleges, fájdalommentes eljárás, melyet az orvostudomány több évtizede használ fertőtlenítő, sebgyógyító, regeneráló hatása miatt. Az oxigénterápiához hasonlóan támogatja az immunrendszer funkcióját, természetes méregtelenítő, sejtépítő, ezért a InfraSlim X alapfunkcióinak kiegészítőjeként páratlanul hatékonnyá teheti az alakformáló és egészségmegőrző kezeléseket.

FONTOS!

A kezelés eredményességét természetesen fokozhatjuk diétával (magas zsírtartalmú ételek és túlzott szénhidrátbevitel kerülésével) és nagyon fontos a megfelelő mértékű folyadékbevitel (napi 2-3 liter víz).

Öltözet, ami a kezeléshez szükséges:

  • kényelmes póló,sportmelltartó
  • csak bugyi, nagrág nem kell, sportcipő
  • egy kisebb és egy nagyobb törölköző