Hypoxikuckó - Budapest
Infraszauna kabin
A női test középső része a rajz nyilaival a has számára zsírbontás és cellulit eltávolítás céljából

Miért ajánljuk az infraszaunát?

Az infraszauna az egyetlen hely, ahol testünk nem kívülről befelé, hanem belülről kifelé melegszik fel. Olyan, mint egy inkubátor a felnőtt szervezet számára!

Egy 30-40 perces infraszaunázás alatt akár 600-800 kalóriát is elégethetünk: ez egy 15 km-es futótréningnek felel meg!

Az infraszauna az egyetlen eszköz, ami természetes úton, mindenféle mellékhatás nélkül erjeszt a szervezetben gyógyító „lázat”! Mivel az infraszaunázás által emelkedik a test hőmérséklete, mesterséges láz alakul ki. Miközben a test elkezd a láz ellen védekezni, természetes módon erősödik az immunrendszer.

Egy 10-15 alkalmas infraszauna kúra alatt a bőr 5-10 évet fiatalodhat!

Az infraszauna az egyetlen olyan berendezés, mely nemcsak a verejték-mirigyekben, hanem a faggyúmirigyeken keresztüli izzadást is elő tudja idézni, így a rákkeltő nehézfémek (pl. ólom, cink, nikkel, kadmium), valamint az alkohol, nikotin, tejsav, kénsav és koleszterin lerakódástól és a bőr alatti zsírfeleslegtől is megszabadítja a szervezetet.

FONTOS!

A kezelés eredményességét természetesen fokozhatjuk diétával (magas zsírtartalmú ételek és túlzott szénhidrátbevitel kerülésével) és nagyon fontos a megfelelő mértékű folyadékbevitel (napi 2-3 liter víz).

Alkalmazási területek

Ellenjavallatok